ERROIZen olioetan aurkituko duzu...

Familia-enpresa txiki baten ilusioak, gozotasuna eta artisau-lanak eman dezaketen fruitua. Arroniz oliba berdearen freskotasuna, pikante puntu gozoa eta mingostasun arina.

Une egokienean eskuz jasotako olibaren ezaugarriak. Arroniz olibak duen polifenol eta bitamina kantitate handia.

2000 urte atzeragotik datorren olibaren gaineko euskal kulturaren oinordetza. Duintasunez ordaindutako produktua eta biltze-eskulana. Hotzean egindako erauzketa, 24ºtik beherako tratamenduaz. Dekantazioz, lan eta pazientzia handiz garbitutako olioa.

Inguruko kulturarekiko elkartasuna. Lurrarekiko eta gure lanarekiko maitasuna…

aceite cayendo
gure lurretik

ERROIZen olioetan aurkituko duzu...​

Familia-enpresa txiki baten ilusioak, gozotasuna eta artisau-lanak eman dezaketen fruitua. Arroniz oliba berdearen freskotasuna, pikante puntu gozoa eta mingostasun arina.

Une egokienean eskuz jasotako olibaren ezaugarriak. Arroniz olibak duen polifenol eta bitamina kantitate handia.

2000 urte atzeragotik datorren olibaren gaineko euskal kulturaren oinordetza. Duintasunez ordaindutako produktua eta biltze-eskulana. Hotzean egindako erauzketa, 24ºtik beherako tratamenduaz. Dekantazioz, lan eta pazientzia handiz garbitutako olioa.

Inguruko kulturarekiko elkartasuna. Lurrarekiko eta gure lanarekiko maitasuna…

aceite cayendo
gure lurretik
paisaje olivos

Gure olioa bizitza ulertzeko modu baten emaitza da, beste mundu bat posible dela uste baitugu.

Gure asmoa ez da olio marka handiekin leihatzea. Guk bakanak eta desberdinak bihurtzen gaituzten beste ezaugarri batzuk ditugu: gure Arroniz barietatea, gure olibondo-sail txikiak, gure biltze-baldintzak eta lan prozedurak. Horrek guztiak Erroiz olioa olio zaindua, zintzoa, artisaua, bakana, osasuntsua eta goi mailako elikagaia izatea eragiten du.

Kalitatea lehenesten dugu kalitatearen aurretik… txikia izatearen abantailetako bat.

Gure olioa bizitza ulertzeko modu baten emaitza da, beste mundu bat posible dela uste baitugu.

Gure asmoa ez da olio marka handiekin leihatzea. Guk bakanak eta desberdinak bihurtzen gaituzten beste ezaugarri batzuk ditugu: gure Arroniz barietatea, gure olibondo-sail txikiak, gure biltze-baldintzak eta lan prozedurak. Horrek guztiak Erroiz olioa olio zaindua, zintzoa, artisaua, bakana, osasuntsua eta goi mailako elikagaia izatea eragiten du.

paisaje olivos

Kalitatea lehenesten dugu kalitatearen aurretik… txikia izatearen abantailetako bat.

recoleccion aceitunas
seleccionando aceitunas
cesto con aceitunas
trujal ERROIZ
trabajando la aceituna

ERROIZen bakarrik Arabako Errioxan bildutako olibekin egiten dugu gure olioa.


Mendetan ekoiztutako olioa, orain merkatura zabaldu ahal izan dugu, egun erabili ahal ditugun teknologia modernoei, dolarean erabilitako lan-moldeari eta fruitua heltze-une egokienean jasotzeari esker. Horrela lortzen dugu oliorik berezienak egitea.

Zatoz eta ezagutu ezazu Arabako olioa. Harrituko zaitu!

recoleccion aceitunas
cesto con aceitunas
trabajando la aceituna

ERROIZen bakarrik Arabako Errioxan bildutako olibekin egiten dugu gure olioa.


Mendetan ekoiztutako olioa, orain merkatura zabaldu ahal izan dugu, egun erabili ahal ditugun teknologia modernoei, dolarean erabilitako lan-moldeari eta fruitua heltze-une egokienean jasotzeari esker. Horrela lortzen dugu oliorik berezienak egitea.

Zatoz eta ezagutu ezazu Arabako olioa. Harrituko zaitu!

Datu tekniko esanguratsuak:

Polifenolak: Oliba-olioa polifenoletan oso aberatsa den elikagaia dugu, bereziki biltze-sasoiaren hasieran ekoiztutakoa, zeinetan Arroniz barietatearen ohiko 200 mg/kg gainditzen duen.

Polifenolak ezaugarri antioxidatzaileak dituen ezinbesteko mantenugaiak dira eta gaixotasun kardiobaskularren arriskua murrizten dute.

Azidotasuna: gure olio guztiek 0,2tik beherako azidotasuna dute.

seleccionando aceitunas
elaboracion tecnologica aceite
elaboracion tecnologica y tradicional aceite

Datu tekniko esanguratsuak:

Polifenolak: Oliba-olioa polifenoletan oso aberatsa den elikagaia dugu, bereziki biltze-sasoiaren hasieran ekoiztutakoa, zeinetan Arroniz barietatearen ohiko 200 mg/kg gainditzen duen.

Polifenolak ezaugarri antioxidatzaileak dituen ezinbesteko mantenugaiak dira eta gaixotasun kardiobaskularren arriskua murrizten dute.

Azidotasuna: gure olio guztiek 0,2tik beherako azidotasuna dute.

seleccionando aceitunas
elaboracion tecnologica aceite
elaboracion tecnologica y tradicional aceite

Arabako erriozako oliba-olio birjina estra hartzearen onurak.

Elkartasun izaeraz eta jasangarritasunaz gainera, ERROIZ olioek onura ugari biltzen dute zure osasunerako.

Arabako erriozako oliba-olio birjina estra hartzearen onurak.

Elkartasun izaeraz eta jasangarritasunaz gainera, ERROIZ olioek onura ugari biltzen dute zure osasunerako.

seleccionando aceitunas a mano

BIHOTZ osansutsua:

Oliba-olio birjina estraren azido oleikoak, bere osagai anitzei esker, odol presioa murrizten laguntzen du, arteroesklerosia prebenitzen du, eta bihotzekoetatik babesten du.

Halaber, odoleko kolesterola kontrolatzen laguntzen du, LDLa bereziki, “kolesterol txarra” moduan ezagutzen duguna.

trujal teconología

GARUN argia:

Oliba-olioaren osagaietako bat “Oleocanthal” a da. Oleocanthalak Alzheimer gaixotasunean zerikusia duen garuneko beta-amiloide aminoazidoa kanporatzeko balio duten bi proteinen ta entzima garrantzitsu batzuen ekoizpena handitzeko gaitasuna du.

OLITURRI en el pan

ADINTZEA bizia da:

Oliba-olio birjina estraren polifenolek eta gantz moninsaturatuek, berezko dituzten ezaugarri antioxidatzaileek dakarkiguten onurez gain, artritis erreumatoidearen garapena eta hezur-masaren galera mantsotzen dute.

seleccionando aceitunas a mano

BIHOTZ osansutsua:

Oliba-olio birjina estraren azido oleikoak, bere osagai anitzei esker, odol presioa murrizten laguntzen du, arteroesklerosia prebenitzen du, eta bihotzekoetatik babesten du.

Halaber, odoleko kolesterola kontrolatzen laguntzen du, LDLa bereziki, “kolesterol txarra” moduan ezagutzen duguna.

trujal teconología

GARUN argia:

Oliba-olioaren osagaietako bat “Oleocanthal” a da. Oleocanthalak Alzheimer gaixotasunean zerikusia duen garuneko beta-amiloide aminoazidoa kanporatzeko balio duten bi proteinen ta entzima garrantzitsu batzuen ekoizpena handitzeko gaitasuna du.

OLITURRI en el pan

ADINTZEA bizia da:

Oliba-olio birjina estraren polifenolek eta gantz moninsaturatuek, berezko dituzten ezaugarri antioxidatzaileek dakarkiguten onurez gain, artritis erreumatoidearen garapena eta hezur-masaren galera mantsotzen dute.