Sasoiko lehen egunean bildutako olibekin egiten dugu “Sustraiak” olioa. Oso olio berezia da bera.

SUSTRAIAK olioarekin intentsitatea bilatzen dugu. Oliba, berdetan ekoizteak ematen dio intentsitate iraunkor eta bakar hori, bai arometan baita zaporeetan ere.

SUSTRAIAK, lehenengoa:

2021ko

Uztako

Lehen Olioa

Sustraiak_2021_ERROIZ

2021ko

Uztako

Lehen Olioa

Sasoiko lehen egunean bildutako olibekin egiten dugu “Sustraiak” olioa. Oso olio berezia da bera.

SUSTRAIAK olioarekin intentsitatea bilatzen dugu. Oliba, berdetan ekoizteak ematen dio intentsitate iraunkor eta bakar hori, bai arometan baita zaporeetan ere.

SUSTRAIAK, lehenengoa:

Sustraiak_2021_ERROIZ
cesto de olivas ERROIZ

Ahoan leun eta xamur sartzen den arren,
berehalakoan hostoen belarraren, orburuen,
piper-landareen, piper berdeen…
zaporeetara garamatzan mingots puntua nabarituko dugu ahoan eta gerora handitzen doan pikante puntua eztarrian…,

aiton-amonen orturako bidaia.

cesto de olivas ERROIZ

Ahoan leun eta xamur sartzen den arren,
berehalakoan hostoen belarraren, orburuen,
piper-landareen, piper berdeen…
zaporeetara garamatzan mingots puntua nabarituko dugu ahoan eta gerora handitzen doan pikante puntua eztarrian…,

aiton-amonen orturako bidaia.